Kuvaus

Halutessasi tarjota ikimuistoisia ja miellyttäviä harjoituksia kehonhuoltoaktiviteettien parissa, voit tyytyväisin mielin valita PAVIGYM™ Body Mindin.

Body Mind tarjoaa kestävän ja hygieenisen alustan kehonhuoltotunneille. Materiaali on täysin vedenpitävä ja siitä on saatavilla versio, joka täyttää korkeatkin paloturvallisuusvaatimukset.

Harrastettiinpa tilassa sitten joogaa, pilatesta tai omatoimista venyttelyä, tämä tuote takaa onnistuneet ja turvalliset olosuhteet silloin, kun on aika huolehtia kehon liikkuvuudesta ja palauttavista harjoitteista.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Pilates, jooga ja venyttely
  • Lämmöneristävä ja miellyttävä pinta
  • Kestävyys ja vaivaton ylläpito
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Paloturvallinen

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.