Kuvaus

PAVIGYM™ Tatami tarjoaa optimiratkaisun Taijin, Kung Fun, vapaaottelun ja lukkopainin harjoittajille – valitset vain paksuuden lajin mukaan.

Monista kilpailijoista poiketen Tatami on testattu useiden standardien mukaisesti: Tatamin iskunvaimennuskyky on todistetusti erinomainen. Lisäksi tuotteella on sertifioituja antibakteerisia ominaisuuksia, eli se auttaa pitämään silmätulehdukset ja miesflunssat kurissa.

Tuote on valmistettu laadukkaasta kumiseoksesta ja sen ylivoimaset ominaisuudet ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Materiaali palautuu asteittain kaatumista seuranneesta iskusta, minkä vuoksi se on erinomainen iskunvaimennusalusta. Tästä syystä PAVIGYM™ Tatamia voikin suositella aktiivisten urheilijoiden valinnaksi!

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotteen esittelyvideo täältä!

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Sopii kaikkiin itsepuolustus- ja kamppailulajeihin
  • Antibakteerinen pinta
  • Iskunvaimennus ja pito
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Muuntojoustava (ei liimausta)

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.