Tilaus- ja sopimusehdot

Hinnat

Hinnat ovat euroina ja voimassa toistaiseksi. Kaikkiin hintoihin lisätään toimitushetkellä voimassa oleva arvonlisävero (24 %) ellei verokantaa erikseen ilmoiteta. Hinnat ovat myyntiehtojemme mukaisia sitoumuksettomia hintoja. Pidätämme oikeuden korottaa hintoja kustannusten muutoksia vastaavaksi. Tavara on Pintatecin omaisuutta, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Toimitustapa

Pintatec käyttää tavaran toimittamiseen kokonaisvaltaisesti edullisimmaksi katsomaansa toimitustapaa. Kuljetus- ja pakkauskulut peritään asiakkaalta laskun yhteydessä, ellei toisin sovita. Mikäli toimitustavaksi on valittu tehdastoimitus, ei Pintatec vastaa mahdollisesta toimituksen viivästymisestä tai sen aiheuttamista välittömistä ja välillisistä kustannuksista.

Kuljetusvauriot

Vastaanottotilanteessa on vastaanottajan aina tarkistettava pakettien määrä ja kunto. Mahdollisista puutteista tai kuljetusvaurioista on kuljettajaa pyydettävä tekemään merkintä kuljetusasiakirjaan. Merkinnän puuttuessa kuljetusvakuutus tai rahditsija ei vastaa vaurioiden korvauksesta. Pintatec ei vastaa tavaroille niiden kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Reklamaatiot

Jos lähetystä avattaessa havaitaan tuotteita puuttuvan/vaurioituneen on Pintatecille ilmoitettava asiasta välittömästi, kuitenkin enintään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Pintatec ei vastaa puuttuvasta tavara määrästä tai tuotteen virheestä, mikäli ostaja ei ole reklamoinut näistä edellä mainitulla tavalla.

Palautukset

Tehty kauppa on sitova, eikä myyjällä ole velvollisuutta hyväksyä palautusta.

Takuu

Pintatec myöntää yleisen takuu ehdon piiriin kuuluviin tuotteisiin yhden (1) vuoden takuun, ellei muuta erikseen mainita. Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei korvaa väärästä käytöstä tai luonnollisesta kulumisesta aiheutuvia vaurioita. Takuu ei korvaa takuukorjaukseen liittyviä työ- eikä matkakustannuksia. Pintatec ei vastaa asiakkaalle aiheutuvista välillisistä kustannuksista. Takuuehtojen täyttämiseksi on tuote tarkastettava välittömästi tuotteen saapuessa.

Muut ehdot

Pintatec ei vastaa, jos tilauksen toimitus estyy, myöhästyy tai vaikeutuu syystä, joka aiheutuu sodasta, kapinasta, vienti tai tuontikiellosta, luonnonmullistuksesta, yleisen liikenteen tai energian jakelun keskeytymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Pintatecin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ja Pintatecin tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavista tai toiminnan estävästä seikasta johtuen.

Toimitusehtojen voimassaolo

Nämä ehdot ovat voimassa 1.8.2020 alkaen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.