Tilaus- ja toimitussehdot

Voimassa 1.1.2020 alkaen

Ylläpitäjä

Pintatec
Martinkyläntie 9
01770 Vantaa
Y-2779042-8

Asiakaspalvelu

Pintatec-verkkokaupan tilauksiin ja toimituksiin liittyvät kysymykset puhelimitse 045 636 0720 (klo 8.00 – 17.00) tai info@pintatec.fi

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.pintatec.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelut sekä Visa- ja MasterCard-kortit. Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat ja kattava valikoima lasku- ja osamaksupalveluita.

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Toimitustapa

Pintatec käyttää tavaran toimittamiseen kokonaisvaltaisesti edullisimmaksi katsomaansa toimitustapaa. Kuljetus- ja pakkauskulut peritään asiakkaalta laskun yhteydessä, ellei toisin sovita. Mikäli toimitustavaksi on valittu tehdastoimitus, ei Pintatec vastaa mahdollisesta toimituksen viivästymisestä tai sen aiheuttamista välittömistä ja välillisistä kustannuksista.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitus

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 arkipäivää.

Tarkemman ajan sopiminen edellyttää puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Vastaanottaessasi tuotteen sinun tulee tarkistaa se ja allekirjoituksellasi hyväksyä tuotteen kelpoisuus.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tilauksen peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä info@pintatec.fi tai soittamalla 040 660 1997 (klo. 8.00 – 17.00).

Ostajalla ei kuitenkaan ole oikeuttaa purkaa kauppaa ilman pätevää, laillista syytä. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja virheettömässä myyntikunnossa. Pintatec pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimitus- ja palautuskulut. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Pavigym -tuotteiden osalta (valmistetaan useimmiten asiakkaan toiveiden mukaisesti) Pintatec perii peruutetusta tilauksesta käsittelymaksun (25% kauppasummasta).

Takuu

Pintatec myöntää yleisen takuu ehdon piiriin kuuluviin tuotteisiin yhden (1) vuoden takuun, ellei muuta erikseen mainita.

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei korvaa väärästä käytöstä tai luonnollisesta kulumisesta aiheutuvia vaurioita. Takuu ei korvaa takuukorjaukseen liittyviä työ- eikä matkakustannuksia. Pintatec ei vastaa asiakkaalle aiheutuvista välillisistä kustannuksista.

Takuuehtojen täyttämiseksi on tuote tarkastettava välittömästi tuotteen saapuessa.

Muut ehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.