Kuvaus

Pitkäikäiseen ja huippuunsa hiottuun PAVIGYM™ Enduranceen lisätty alapuolinen ruohikumikerros vaimentaa isotkin painot.

Tuote  sopii alustamateriaaliksi niin aerobisten kuin painopakallisten tai vipuvarsilaitteiden alle estäen niiden tahatonta liikkumista. Myös logot ja muut lattiamerkinnät saadaan toteutettua tarkasti ja kestävästi. Vaimennuskerroksen ansiosta voit käyttää tuotetta hyvällä mielellä myös vapaiden painojen alla.

Lattia kestää kovaa kulutusta ja se on helppo pitää puhtaana. Materiaali on täysin vedenpitävä ja se täyttää korkeatkin paloturvallisuusvaatimukset.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotteen esittelyvideo täältä!

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Huippulaadukas ääneneristäjä
  • Kestävyys ja vaivaton ylläpito
  • Äänenvaimennus (21 dB / ISO 10140)
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Paloturvallinen

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.