Kuvaus

Yhdistelmä luonnonkumia ja pehmeää polyuretaania täysin uudessa PAVIGYM™ Functional -tuotteessa antaa parhaan mahdollisen alustan kevyisiin toiminnallisiin harjoitteisiin soveltuen täydellisesti myös fysioterapiaan ja kuntoutukseen.

PAVIGYM™ Functional on kehitetty helpottamaan tasapainoilua kehonpainolla tehtävissä liikkeissä unohtamatta iskunvaimennusta ja miellyttävää tuntumaa. Tuote soveltuu erityisen hyvin lattiamateriaaliksi kevyisiin toiminnallisiin harjoitteisiin ja venyttelyyn. Kiitos luonnonkumista valmistetun pintakerroksen, PAVIGYM™ Functional kestää kuntoiluvälineiden kuten kevyiden käsipainojen, kahvakuulien ja tasapainolautojen käyttämisen.

Lattia kestää kovaa kulutusta ja se on helppo pitää puhtaana. Materiaali on täysin vedenpitävä ja se täyttää korkeatkin paloturvallisuusvaatimukset.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotekortti.

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Pistejoustavuus suojaa niveliä iskuilta
  • Miellyttävä pintamateriaali
  • Kestävyys ja vaivaton ylläpito
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Antibakteerinen pinta

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.