Kuvaus

Jos tavoitteenasi on tarjota ryhmäliikkujille parhaat mahdolliset harjoitteluolosuhteet, lattiamateriaalin valinta on helppoa. PAVIGYM™ Motion.

Se on ensimmäinen lattiaratkaisu, joka palvelee lähestulkoon jokaista tuntityyppiä. Tarjositpa sitten BODYPUMP™-, jooga-, steppi- tai zumbatunteja, Motion soveltuu loistavasti ryhmäliikuntatilan alustamateriaaliksi.

Pintamateriaalin kitkakerroin on optimoitu ryhmäliikuntatunteja varten ja se kestää kovaa kulutusta. Samalla se antaa miellyttävän tuntuman vaikka tunnilla oltaisiin paljain jaloin.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotteen esittelyvideo täältä!

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Sopii kaikille tuntityypeille
  • Iskunvaimennus ja pito
  • Kestävyys ja vaivaton ylläpito
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Paloturvallinen

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.