Kuvaus

Raskaat painot ja motivoituneita treenaajia. Seinän takana toimisto. Onko naapurisovun säilyttäminen mahdotonta? Ei ole, jos valitset PAVIGYM™ Extreme S&S –lattian.

Tuote on vahvistettu versio PAVIGYM™ Extremesta, johon on lisätty laadukas rouheseos vaimentamaan iskujen tuottamaa värähtelyä ja äänen kantautumista harjoitusalueen ulkopuolelle. Pintamateriaali antaa ensiluokkaisen pidon sekä estää joustavan alusmateriaalin rikkoutumisen.

PAVIGYM™ Extreme S&S sopii käytettäväksi mm. toiminnallisen harjoittelun tiloissa kuten crossfit-saleilla, kun tavoitteena on mahdollistaa kova treenaaminen ympäristöä kuormittamatta.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotteen esittelyvideo täältä!

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Iskunvaimennus ja kestävyys
  • Tuntuma ja tyylikkyys
  • Äänenvaimennus (20 dB / ISO 10140)
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Muuntojoustava (ei liimausta)

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.