Kuvaus

Uudistettu ja entistäkin parempi PAVIGYM™ Performance+ on täällä!

Korkealaatuisesta luonnonkumista valmistettu PAVIGYM™ Performance+ tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia kohtuullisella hinnalla.

Tuote soveltuu erityisen hyvin keskuksen yleislattiaksi. Lisäksi se sopii alustamateriaaliksi alueille, jonne kuntosalilaitteet ovat sijoitettuna estäen niiden tahatonta liikkumista. Myös logot ja muut lattiamerkinnät saadaan toteutettua tarkasti ja kestävästi.

Lattia kestää kovaa kulutusta ja se on helppo pitää puhtaana. Materiaali on täysin vedenpitävä ja se täyttää korkeatkin paloturvallisuusvaatimukset.

Lattialaattojen Interlock-liitosten ansiosta tuote on helppo asentaa ja muuntojoustava. Voit muokata tilasi käyttötarkoitusta tulevaisuudessa, kun asennukseen ei tarvitse käyttää liimaa tai muita sidosaineita.

Katso tuotteen esittelyvideo ja tuotekortti.

 

ERITYISOMINAISUUKSIA:

  • Edullisin luonnonkumituote
  • Iskunvaimennus ja pito
  • Kestävyys ja vaivaton ylläpito
  • Helppo asentaa (interlocking)
  • Paloturvallinen

 


 

Miksi monet asiakkaistamme valitsevat luonnonkumista valmistetun Pavigym tuotteen liikuntatilansa lattiamateriaaliksi?

Pintakerroksen kitkaisuutta voidaan muokata, iskunvaimennuskykyä voidaan kasvattaa ja tuotteesta pystytään tekemään likaa ja bakteereita hylkivä. Tuotteet hylkivät myös vettä, eli lattialle kaatunut vesi ei imeydy materiaalin läpi. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät värjää vaatteita tai ihoa. Useimmat Pavigymin tuotteet on myös paloluokitettuja ja siksi soveltuvat käytettäväksi monessa kohteessa. Lisäksi Pavigymin tuotteet kestävät moninkertaista rasitusta verrokkeihinsa nähden. Tuotteiden asennuksessa ei tarvita liimaa Interlocking-kiinnitysjärjestelmän johdosta.

Huomaa tuotteen kappalehinta (myydään kappaleittain, ei neliömetreittäin).

Pavigym-tuotteiden toimitusaika vaihtelee 2 – 6 viikon välillä.